Vrijgegeven voor inspraak
Concept Nota Parkeerbeleid stadsdeel Oost 2012

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost heeft op 24 januari 2012 de Nota Parkeerbeleid 2012 vrijgegeven voor inspraak.

De Nota Parkeerbeleid is een samenvoeging van het beleid van Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg. Met het parkeerbeleid bouwen we aan een leefbaar stadsdeel mét behoud van de bereikbaarheid. De hoofdlijnen in deze nota geven ruimte voor maatwerk in de uitwerking per buurt.

De concept Nota Parkeerbeleid stadsdeel Oost 2012 ligt vanaf donderdag 2 februari 2012 tot donderdag 14 maart 2012, 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden van het Stadsdeelhuis Oost, Oranje- Vrijstaatplein 2, informatiebalie publieksvoorlichting. Daarnaast kunt u de concept nota hier downloaden:


Gedurende een termijn van zes weken na het verschijnen van deze bekendmaking kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze over het voornemen indienen. De schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost, t.a.v.: het Dagelijks Bestuur, postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Ook kan deze worden ingediend door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Degenen die mondelinge zienswijzen naar voren willen brengen, kunnen op woensdag en vrijdag contact opnemen met Freek van der Meer of Sander van den Brant op nummer 020-2534277.

Het Dagelijks Bestuur bundelt de inspraakreacties en laat insprekers weten wat er met hun reactie is gebeurd. Na verwerking van de inspraakreacties zal de Nota Parkeerbeleid 2012 ter bespreking aan de commissie Openbare Ruimte en Financiën en vervolgens ter besluitvorming aan de stadsdeelraad aangeboden worden.

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand Concept nota_parkeerbeleid_inspraakversie_24jan2012.pdfConcept-nota Parkeerbeleid Concept-nota Parkeerbeleid Stadsdeel Oost2810 kB

Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt.

Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt. Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt. Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt. Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt. Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt. Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt. Dit is een test bericht om te laten zien hoe het werkt. Dit is een test om te kijken hoe het werkt.  

Met ingang van heden is dit onze nieuwe website. Momenteel zijn we druk bezig met het verder volmaken en vullen van de website.

Afgelastingen

Geen evenementen

Agenda

Geen evenementen

Aanmelden